Neem deel met je SEH

Iedere SEH-afdeling kan deelnemen aan de SGOrun. Ieder team organiseert zijn deel van de loop zelf. Je loopt een estafetteloop van SEH naar SEH, de aanbevolen afstand is ongeveer 75km.

De website voor informatie over je team en voor het verwerken van de donaties wordt ondersteund door het SGOfonds. Daarnaast kunnen de team-captains van teams die in voorgaande jaren hebben deelgenomen je helpen met de organisatie.

Sponsorbedragen kunnen worden overgemaakt naar het SGOfonds door de sponsoren via de website https://www.SGOrun.nl/sponsor of via een overschrijving op de bankrekening van het SGOfonds.

Gebruik het formulier hieronder om contact met ons op te nemen.

Doe mee op andere manier

Wil je op een andere manier helpen? We moedigen alle andere acties van harte aan! Ook hiervoor kan je het formulier hieronder gebruiken.

 • 1. Vorm een team

  Verzamel enthousiaste deelnemers om te lopen. De meeste teams bestaan uit ongeveer 10 lopers. Meer of minder kan ook, afhankelijk van hoever iedere loper wil lopen. Je hebt ook wat mensen nodig die je team ondersteunen door mee te fietsen/rijden en te verzorgen.

 • 2. Wijs een team-captain aan

  De team-captain is de contactpersoon voor je team en onderhoudt contact met de andere teams.

 • 3. Meld je aan

  Met het formulier hieronder kan je doorgeven dat je met een team meeloopt.

 • 4. Zet een route uit

  Overleg met andere deelnemende teams naar welke SEH jouw team loopt. Zet daarna een route uit van jouw SEH naar die van het andere team. Knip de route op in stukken voor iedere estafette-loper.

 • 5. Ga in training

  Zorg dat je team in topvorm is. Zowel voor het hardlopen als voor het binnenhalen van sponsoren.

 • 6. Vind sponsoren

  Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor het SGOfonds. Zorg dat al je collega’s, familie, vrienden en uiteraard lokale bedrijven en organisaties een bijdrage leveren.

 • 7. Loop!

  Zorg voor een fantastische dag op 21 september en ren van SEH naar SEH.