Team ZGT, Almelo
Over ons team
Met veel gezelligste en nuchtere SEH-artsen en verpleegkundigen in Twente staan we te popelen om kilometers te maken naar onze collega's voor het goede doel! De training van iedereen gaat voorspoedig en we kijken al uit naar de run. Tevens doet het hele ziekenhuis mee via een loterij in het ZGT. De betrokkenheid van de afdeling is groot en het enthousiasme wordt dan ook breed gedragen! Wij hebben er zin in!
Lopers
Chantal
Maureen
Judith
Harry
Heidi
Rick
Veroniqe
Bram
Dagmar
Roald
Ellen

Team ZGT wordt gesponsord door Hegeman Bouwgroep.  https://www.hegemanbouwgroep.nl/

Team ZGT wordt gesponsord door de Infestos Foundation. De Infestos Foundation is onderdeel van de duurzame investeringsmaatschappij Infestos. Het investeert in duurzame ondersteuning van charitatieve projecten en activiteiten van stichtingen en ondernemingen, waarvan we hier een selectie tonen. Infestos Foundation stimuleert met name innovatieve en duurzame projecten op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg in […]

Team ZGT wordt gesponsord door ProMedi B.V. Dit is een jonge uitzendorganisatie voor de acute zorg. ProMedi B.V. richt zich op het ter beschikking stellen, uitzenden en/of detacheren van medisch personeel. Wij bieden flexibele diensten aan voor de spoedeisende hulp, intensive care, coronary care, dialyse, huisartsenposten, ambulancediensten en evenementenorganisaties

Team ZGT Almelo wordt gesponsord door Zwanenberg Food Group. Binnen de retail is Zwanenberg Food Group te vinden met verschillende bekende merken, waaronder Kips, Huls en Linera. Daarnaast exporteert Zwanenberg al sinds jaar en dag wereldwijd kwalitatief hoogwaardige vleesconserven.

Team ZGT Almelo wordt gesponsord door Inkada. Inkada is een onafhankelijk inkoop-adviesbureau met ruime kennis en ervaring op het gebied van (Europees) aanbesteden. Zij begeleiden, adviseren en ontzorgen opdrachtgevers bij alles wat met inkopen en aanbesteden te maken heeft. 

Team ZGT Almelo wordt gesponsord door Kaplan Advies groep. Kaplan Adviesgroep is een energiek bedrijf met als specialismen hypotheken, verzekeringen en financieringen. Deze hypotheekadviseurs hebben een ruime ervaring in de financiële dienstverlening en zijn erkend door Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.

De teams die in 2019 deelnemen aan de SGOrun